Werkwijze

Werkwijze

Kennismaking

Vaak is er weinig tijd om elkaar voor de uitvaart te zien. Gelukkig kunnen we altijd via de telefoon een en ander doornemen. U verzoek krijg ik vaar direct via uw uitvaartverzorger. Met haar of hem neem ik altijd alle details door. Uiteraard kunt u met mij ook overleggen over wensen vanaf uw kant.

Zichtbaar onzichtbaar

Vaak hoor ik de vraag of ik niet storend aanwezig ben. In mijn beleving zeg ik nee. Juist omdat ik veel rekening houd met de situatie. Onzichtbaar kan ik niet zijn. U zult me af en toe zien. Een uitvaartverzorger noemde het ooit “Zichtbaar onzichtbaar”. Vaak verdwijn in tussen de genodigden en soms dichtbij. Ik beweeg mee met de cadans van de ceremonie. Het aanvoelen wanneer een foto maken niet is gewenst, is mijn kracht.

Binnen 2-3 dagen een preview

U ontvangt van mij binnen 2-3 dagen, uiteraard zonder extra kosten, een kleine serie beelden in een PDF. Deze serie is uiteraard voor u en u kunt deze serie beelden alvast doorsturen naar hen die helaas niet bij het afscheid aanwezig konden zijn.

Het fotoalbum

Het album is wellicht het meest waardevolle van de fotografie. Voor u en uw naasten en voor hen die helaas niet bij het afscheid aanwezig konden zijn. Vandaar dat ik daar veel aandacht aan besteed. Het is een persoonlijk document dat ik voor u verzorg. Ik kies voor een groot fotoalbum (28×19 cm). Ik fotografeer op een een journalistieke wijze; ik vertel het verhaal in beelden. Daarom plaats ik per pagina 1 foto; fullpage zoals dat heet. Uiteraard zorg ik ervoor dat je juiste pagina’s, voor het verhaal, tegenover elkaar komen. Beelden waar de overledene duidelijk op is te zien plaats ik achterin het boek. Zodoende kunt u het boek ook laten zien aan hen die liever niet de overledene willen zien. U ontvangt bij elke keuze 1 album en bijbestellen van albums achteraf is altijd mogelijk. Het fotoalbum breng ik persoonlijk bij u thuis binnen 3-7 weken.

uitvaart fotografie album afscheidsfotografie uitvaartfotografie
Een indruk van mijn albums.
Contact via uw uitvaartverzorger

Ik werk nauw samen met uw uitvaartverzorger. Meestal hebben we van te voren al contact gehad en details doorgenomen. Zodat ik weet wat ik kan verwachten. Het omgevingslicht is bijna altijd voldoende voor mij. Ik beweeg mijzelf in de cadans van de ceremonie. In mijn beleving is dit de enige werkwijze om nauwelijks op te vallen. Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met me op of overleg uw uitvaartverzorger. Ik ben zeer ruimdenkend en sta open voor bijna alles. Als u wilt kunt u ook een flyer op deze site downloaden.

U ontvangt altijd alle foto’s

Bij zowel keuze 1, 2, 3 en Vlinder ontvangt u alle foto’s digitaal. Het aantal foto’s varieert van de dienst en momenten. Ik probeer altijd beelden te maken van de details, het overzicht en momenten die u niet heeft kunnen zien. Uiteraard geen extra kosten voor nabewerking.

Boy Hazes uitvaartfotografie

uitvaartfotografie | werkwijze | reacties | partners | contact