Uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie | Afscheidsfotografie

Een professioneel uitvaartfotograaf ziet ook de details

De uitvaartbranche is voor mij al vele jaren een bekend terrein. Sinds 2007 heb ik me gespecialiseerd in uitvaartfotografie. Als fotograaf heb ik voor veel families de fotografie van de uitvaart mogen verzorgen.

Als professioneel fotograaf maak ik voor u de beelden en verzorg een fotoalbum met een journalistieke reportage. Mijn boeken onderscheiden zich door het verhaal. Een documentaire in beelden. U kunt vertrouwen op mijn meer dan 10 jaar ervaring als uitvaartfotograaf. Veel details van een uitvaart, rituelen, afscheid en rouw zijn bij mij bekend. Ik heb veel ervaring met o.a. Kaapverdische, Surinaamse en Antiliaanse uitvaarten.

Ieder mens is bijzonder; Elke uitvaart is uniek

De ervaring leert dat mensen die hebben getwijfeld en alsnog hebben gekozen voor de fotografie achteraf zo blij zijn dat ze door mij de fotografie hebben laten verzorgen. Het zijn vaak de details met de bijzondere herinnering. Een foto van een bloemstuk of een tekening met een speciale betekenis. In overleg met u bepalen we wat er naast de uitvaartdienst gefotografeerd gaat worden. Bijvoorbeeld het vertrek van huis of de voorbereidingen in de aula. Vaak wil men ook een portret van de overledene of foto’s van het sluiten van de kist. Deze momenten blijken achteraf zo waardevol te zijn. Wellicht wordt de waarde van uitvaartfotografie bevestigd door reacties van families en uitvaarverzorgers.

Vlinder kindjes

Tevens fotografeer ik kleine mensjes die helaas veel te vroeg overlijden (16 wkn – 6 mnd). Ik kan bij u in het ziekenhuis komen of thuis. U ontvangt van mij een kleine serie beelden van de ouder(s)/familie met het kindje. Details van o.a. voetjes of handjes. Alles is wat mij betreft mogelijk. Ik ben bekend met de regels die op de afdelingen in het ziekenhuis gehanteerd worden. Voor meer informatie zie de pagina tarieven.

Waar?

Vanuit Amsterdam werk ik regelmatig ik in o.a. Almere, Naarden, Hilversum, Beverwijk, Breda, Den Haag, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Heerhugowaard, Zaandam, Volendam, Lelystad, Amersfoort, Rotterdam, Utrecht, Hilversum, Breda, Deventer, Uithoorn, Drachten, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht. Tevens is de regio Haarlem (Heemstede, Aerdenhout, Santpoort, Driehuis en IJmuiden) geen onbekend terrein voor mij. Zelfs Zwolle is voor mij goed te doen. Zoals u ziet werk ik landelijk want afstand is voor mij betreft geen probleem. 

Mijn 5 kernwaarden
  • Integriteit
  • Betrouwbaarheid
  • Privacy
  • Pro-actief
  • Creatief
Werkwijze

Ik werk nauw samen met uw uitvaartverzorger. We hebben van te voren al contact gehad en details doorgenomen. Zodat ik weet wat ik kan verwachten. Het omgevingslicht is bijna altijd voldoende voor mij. Ik beweeg mijzelf in de cadans van de ceremonie. In mijn beleving is dit de enige werkwijze om zo min mogelijk op te vallen. U ontvangt van mij alle foto’s welke ik heb gemaakt. Ik stel geen beperking in het aantal beelden. Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met me op of overleg uw uitvaartverzorger. Ik ben zeer ruimdenkend en sta open voor bijna alles. Ik noem mezelf uitvaartfotogaaf maar men noemt mij ook afscheidsfotograaf. Het laatste ben ik ook daar ik ook beelden maak van mensen in hun laatste levensfase. Mijn diensten als uitvaartfotograaf zijn bekend bij veel uitvaartverzorgders in Nederland. Bij veel kleinde uitvaartverzorgers maar ook bij grote zoals bijvoorbeeld Dela, Yarden, PC, Meride of Monuta. Vraag uw uitvaartverzorger. Mogelijk hebben ze al een brochure van mij zodat u alles rustig kunt nalezen. Helaas komt er veel op u af en vaak moeten er lastige keuzes gemaakt worden. Vaak is bellen dat fijn zodat u mij hoort en ik van u verneem wat uw wensen zijn. Als u wilt kunt u ook een flyer op deze site downloaden.

Tarieven

Om een beeld te krijgen over de kosten heb ik een overzicht gemaakt welke tarieven ik hanteer. Overleg ook met uw uitvaartverzorger over de kosten. Veel uitvaartpolissen hebben een vrij te besteden bedrag voor uitvaartfotografie.

FLYER

Als u een flyer van mij wilt ontvangen dan kan dat. Ik kan u kosteloos een set naar u toe sturen. U kunt ook via onderstaande knop de digitale versie downloaden.

een aantal vertrouwde Locaties voor mij

St. Barbara, Spaarndammerdijk 312, 1014AA Amsterdam
R.K. Begraafplaats Buitenveldert, Fred. Roeskestraat 103, 1067 EE Amsterdam
De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126, 1097 GA Amsterdam
De Nieuwe Noorder, Buikslotermeerdijk 83, 1025 WH Amsterdam
Vredenhof, Haarlemmerweg 367, 1051 LH Amsterdam
Herdenkingspark Westgaarde, Ookmeerweg 83, 1068 AN Amsterdam
Zorgvlied, Amsteldijk 273, 1079 LL Amsterdam
R.K. Begraafplaats St. Laurentius, Nieuwe Crooswijkseweg 123, 3034 PN Rotterdam
Algemene Begraafplaats Sliedrecht, Thorbeckelaan 10, 3362 BT Sliedrecht
Algemene Begraafplaats, Admiraal de Ruyterweg 23, 3354 XA Papendrecht

Een aantal voorbeelden van foto’s zoals ik ze maak

Onderstaande foto’s mag ik gebruiken met nadrukkelijke toestemming van de families.

boy hazes uitvaartfotograaf afscheidsfotograaf afscheid crematie uitvaart begrafenis troost verdriet
boy hazes uitvaartfotograaf afscheidsfotograaf afscheid crematie uitvaart begrafenis troost verdriet
boy hazes uitvaartfotograaf afscheidsfotograaf afscheid crematie uitvaart begrafenis troost verdriet
Boy Hazes uitvaartfotografie
Boy Hazes uitvaartfotografie
Boy Hazes uitvaartfotografie
© copyright by Boy Hazes uitvaartfotografie
Boy Hazes uitvaartfotografie
Boy Hazes uitvaartfotografie
Boy Hazes uitvaartfotografie
Promotie video

home | uitvaartfotografie | nieuws | reacties | partners | contact