Uitvaartfotografie in Zwolle en Deventer

© copyright by Boy Hazes uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie in Zwolle en Deventer

Ieder mens is bijzonder, elke uitvaart is uniek

Met regelmaat werk ik als uitvaartfotograaf in o.a. Zwolle en Deventer. Met gepaste afstand maar ook vaak heel dichtbij maak ik de beelden van het samenzijn, de details, het gemis en vooral de troost. Beelden voor later als herinnering voor altijd.

De ervaring leert dat mensen die hebben getwijfeld en alsnog hebben gekozen voor de fotografie achteraf zo blij zijn dat ze door mij de fotografie hebben laten verzorgen. Het zijn vaak de details met de bijzondere herinnering. Een foto van een bloemstuk of een tekening met een speciale betekenis. In overleg met u bepalen we wat er naast de uitvaartdienst gefotografeerd gaat worden. Bijvoorbeeld het vertrek van huis of de voorbereidingen in de aula. Vaak wil men ook een portret van de overledene of foto’s van het sluiten van de kist. Deze momenten blijken achteraf zo waardevol te zijn. Wellicht wordt de waarde van uitvaartfotografie bevestigd door reacties van families en uitvaarverzorgers.

Meestal werk ben te vinden op de locaties in De Randstad en omstreken. Daarnaast werk ik eigelijke heel Nederland. Afstand is voor mij geen bezwaar. De meerwaarde van de uitvaartfotograaf is dat hij de locaties kent, de tradities, de gewoontes maar vooral openstaat voor alles wat mogelijk is. Ik heb ook veel ervaring met o.a. Kaapverdische-, Surinaamse- en Indonesische uitvaarten. Elk mens is uniek, elke uitvaart is bijzonder. Ik sta open voor bijna alles.

Als u meer informatie wilt neem contact met me op. Een e-mail is goed. Via de telefoon gaat sneller. Een stem horen is fijn en dat is wederzijds.

home | uitvaartfotografie | nieuws | reacties | partners | contact