Uitvaartfotografie in Volendam, Edam en Marken

© copyright by Boy Hazes uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie in Volendam, Edam en Marken

IEDER MENS IS BIJZONDER, ELKE UITVAART IS UNIEK

Met regelmaat werk ik als uitvaartfotograaf in o.a. Volendam. Ook in Marken groeit de interesse mede door Bernice Perk Uitvaartbegeleiding. Met gepaste afstand maar ook vaak heel dichtbij maak ik de beelden van het samenzijn, de details, het gemis en vooral de troost. Beelden voor later als herinnering voor altijd.

De ervaring leert dat mensen die hebben getwijfeld en alsnog hebben gekozen voor de fotografie achteraf zo blij zijn dat ze door mij de fotografie hebben laten verzorgen. Het zijn vaak de details met de bijzondere herinnering. Een foto van een bloemstuk of een tekening met een speciale betekenis. In overleg met u bepalen we wat er naast de uitvaartdienst gefotografeerd gaat worden. Bijvoorbeeld het vertrek van huis of de voorbereidingen in de aula. Vaak wil men ook een portret van de overledene of foto’s van het sluiten van de kist. Deze momenten blijken achteraf zo waardevol te zijn. Wellicht wordt de waarde van uitvaartfotografie bevestigd door reacties van families en uitvaarverzorgers.

Meestal ben ik te vinden op de locaties in Amsterdam en maar verder in heel Nederland. Afstand is voor mij geen bezwaar. De meerwaarde van de uitvaartfotograaf is dat hij de locaties kent, de tradities, de gewoontes maar vooral openstaat voor alles wat mogelijk is.

Als u meer informatie wilt neem contact met me op of vraag uw uitvaartverzorger. Een e-mail is goed. Via de telefoon gaat sneller. Een stem horen is fijn en dat is wederzijds.

home | uitvaartfotografie | nieuws | reacties | partners | contact