Uitvaartfotograaf

Uitvaartfotografie | Afscheidsfotografie

Een professioneel uitvaartfotograaf ziet ook de details

De uitvaartbranche is voor mij al vele jaren een bekend terrein. Sinds 2007 heb ik me gespecialiseerd in uitvaartfotografie. Als fotograaf heb ik voor veel families de fotografie van de uitvaart mogen verzorgen.

Als professioneel fotograaf maak ik voor u de beelden en verzorg een fotoalbum met een journalistieke reportage. Mijn boeken onderscheiden zich door het verhaal. Een documentaire in beelden. U kunt vertrouwen op mijn meer dan 10 jaar ervaring als uitvaartfotograaf. Veel details van een uitvaart, rituelen, afscheid en rouw zijn bij mij bekend. Ik heb veel ervaring met o.a. Kaapverdische, Surinaamse en Antiliaanse uitvaarten.

Ieder mens is bijzonder; Elke uitvaart is uniek

De ervaring leert dat mensen die hebben getwijfeld en alsnog hebben gekozen voor de fotografie achteraf zo blij zijn dat ze door mij de fotografie hebben laten verzorgen. Het zijn vaak de details met de bijzondere herinnering. Een foto van een bloemstuk of een tekening met een speciale betekenis. In overleg met u bepalen we wat er naast de uitvaartdienst gefotografeerd gaat worden. Bijvoorbeeld het vertrek van huis of de voorbereidingen in de aula. Vaak wil men ook een portret van de overledene of foto’s van het sluiten van de kist. Deze momenten blijken achteraf zo waardevol te zijn. Wellicht wordt de waarde van uitvaartfotografie bevestigd door reacties van families en uitvaarverzorgers.

Waar?

Vanuit Amsterdam werk ik regelmatig ik in o.a. Almere, Naarden, Beverwijk, Breda, Den Haag, Diemen, Heerhugowaard, Zaandam, Volendam, Lelystad, Amersfoort, Rotterdam, Utrecht, Breda, Deventer, Uithoorn. Ook ben ik beschikbaar in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Drenthe, Friesland, Groningen, Gelderland, Noord-Brabant, Zeeland, Flevoland, Limburg. Zoals u ziet werk ik landelijk want afstand is voor mij betreft geen probleem. 

Mijn 5 kernwaarden
  • Integriteit
  • Betrouwbaarheid
  • Privacy
  • Pro-actief
  • Creatief
Werkwijze

Ik werk nauw samen met uw uitvaartverzorger. We hebben van te voren al contact gehad en details doorgenomen. Zodat ik weet wat ik kan verwachten. Het omgevingslicht is bijna altijd voldoende voor mij. Ik beweeg mijzelf in de cadans van de ceremonie. In mijn beleving is dit de enige werkwijze om zo min mogelijk op te vallen. U ontvangt van mij alle foto’s welke ik heb gemaakt. Ik stel geen beperking in het aantal beelden. Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met me op of overleg uw uitvaartverzorger. Ik ben zeer ruimdenkend en sta open voor bijna alles. Ik noem mezelf uitvaartfotogaaf maar men noemt mij ook afscheidsfotograaf. Het laatste ben ik ook daar ik ook beelden maak van mensen in hun laatste levensfase.

“Als uitvaartbegeleider heb ik Boy ervaren als een fijn mens en heel prettig om mee samen te werken. Voor de uitvaart hebben we elkaar gesproken om het draaiboek door te nemen. Hij nam ook alle tijd om vooraf de locatie goed te kunnen bekijken. Hij is erg oplettend en Boy is naast fotograaf ook zeker aanwezig als steun voor de familie. Boy is meer dan alleen een fotograaf!”
Monique Cuvelier, Freelance Uitvaartbegeleider

Tarieven

Om een beeld te krijgen over de kosten heb ik een overzicht gemaakt welke tarieven ik hanteer. Overleg ook met uw uitvaartverzorger over de kosten. Veel uitvaartpolissen hebben een vrij te besteden bedrag voor uitvaartfotografie.

FLYER

Als u een flyer van mij wilt ontvangen dan kan dat. Ik kan u kosteloos een set naar u toe sturen. U kunt ook via onderstaande knop de digitale versie downloaden.

Een aantal voorbeelden van foto’s zoals ik ze maak

Onderstaande foto’s mag ik gebruiken met nadrukkelijke toestemming van de families.

boy hazes uitvaartfotograaf afscheidsfotograaf afscheid crematie uitvaart begrafenis troost verdriet
boy hazes uitvaartfotograaf afscheidsfotograaf afscheid crematie uitvaart begrafenis troost verdriet
boy hazes uitvaartfotograaf afscheidsfotograaf afscheid crematie uitvaart begrafenis troost verdriet
Boy Hazes uitvaartfotografie
Boy Hazes uitvaartfotografie
Boy Hazes uitvaartfotografie
© copyright by Boy Hazes uitvaartfotografie
Boy Hazes uitvaartfotografie
Boy Hazes uitvaartfotografie
Boy Hazes uitvaartfotografie
Promotie video

home | uitvaartfotografie | nieuws | reacties | partners | contact