Reacties en ervaringen

Het is altijd fijn wanneer ik hoor dat men tevreden was over mijn fotografie, mijn werkwijze en wie ik ben.

© Boy Hazes - uitvaart - fotografie - afscheid - uitvaartfotograaf - afscheidsfotograaf

Reacties en ervaringen van families en uitvaartverzorgers

“Na het plotselinge overlijden van onze zoon hebben we via onze uitvaartbegeleider, die vaker met Boy Hazes heeft gewerkt en hem van harte aanraadde, Boy ingeschakeld om voor onze kleinkinderen de gebeurtenissen rondom het afscheid van hun vader vast te leggen. Wat heeft hij dat mooi en respectvol gedaan! De vele foto’s zijn hartverscheurend mooi en de momenten die Boy weet te vangen zijn prachtig, verdrietig en triest. Hij speelt met zwart-wit en kleur en belichting waardoor de foto’s impact hebben. Boy stelde zich bescheiden, respectvol en rustig op en heeft foto’s gemaakt op verschillende momenten en locaties. Op geen enkel moment hadden wij als familie het gevoel dat er inbreuk werd gemaakt op onze privacy. Op de dag van de condoleance en crematie bewoog hij zich door de aula om vanuit verschillende gezichtspunten te fotograferen, maar de aanwezigen hebben helemaal niet doorgehad dat hij er was. Het was heel fijn dat Boy schakelde met de uitvaartbegeleider zodat hij op de hoogte was van de planning en het draaiboek. Daarin werden wij ontzorgd en dat was heel geruststellend. Het was nog een uitdaging om uit de vele foto’s een selectie te maken voor het album. Fijn dat we een proefdruk kregen en ook in de samenstelling van het album dacht Boy met ons mee. Op ons verzoek kregen we de proefdruk met zowel een witte als zwarte achtergrond zodat we beide opties konden vergelijken. We kregen het album prachtig en heel goed verpakt thuisbezorgd. De foto’s zijn niet alleen straks voor onze kleinkinderen belangrijk, ze zijn dat nú al voor ons. Een afscheidsfotograaf heeft écht toegevoegde waarde en ik wilde dat ik eerder van het bestaan van deze mogelijkheid had geweten. Dan had ik zéker, toen mijn ouders overleden, een fotograaf ingehuurd. We raden Boy van harte aan: in een intens verdrietige periode heeft Boy gezorgd voor een prachtige vastlegging van belangrijke momenten waarin ook de kleine gebaren, zoals een arm om een schouder, op foto staan. Uit het diepst van onze harten: dankjewel, Boy. Je doet prachtig werk op een prachtige manier.”
Lieve groeten van de hele familie.

“De foto’s die Boy heeft gemaakt zijn ons heel dierbaar. Boy is een integer en warm persoon, die meegaat in het ritme van de uitvaart waardoor ik geen moment was afgeleid door zijn aanwezigheid. Dat de foto’s zo prachtig en treffend zijn maakt Boy een echte vakman. Het laat zien dat hij niet alleen een heel goed product aflevert, maar vooral dat hij écht om mensen en hun verhalen geeft. Onze dank is groot!”
F.P.

Kort voor de uitvaart kon ik met Boy gelukkig een afspraak maken om foto’s te nemen van de uitvaart van mijn man. De voorbereiding was grondig en hij koos zorgvuldig zijn woorden voor de uitleg van zijn werkwijze en de mogelijkheden. Tijdens de opnames was Boy geen storende factor en erg lief en zorgzaam. De foto’s zijn prachtig. Geen huis- tuin- en keukenkiekjes. Onze familie heeft nu een prachtig naslagwerk met herinneringen. Dank je wel Boy.
M.

Boy Hazes moest op een herfstachtige maandag, voor dag en dauw, van de andere kant van het land komen. Dat weerhield hem niet om in alle vroegte aanwezig te zijn bij de uitvaart van onze vader. Vanaf de sluiting van de kist tot en met het vertrek van de laatste gast heeft Boy alles op een indringende, respectvolle en troostrijke manier vastgelegd. Met een haast filmische sfeer; zwart-wit, afgewisseld met kleur, erg mooi en indrukwekkend. Een niet geringe prestatie, want een gezichtsuitdrukking of een sleutelmoment doet zich maar één keer voor. Veel van deze momenten zijn vakkundig door Boy gevangen.
Nu er een aantal maanden is verstreken kunnen wij het album eigenlijk nog steeds niet zonder tranen uitkijken. Maar het zijn goede emoties, want de foto’s zijn troostend en wekken ook een gevoel van trots op. Mede dankzij Boy hebben we een kostbare en blijvende herinnering aan het waardige afscheid van onze vader.
 E.-J. J.

“Boy heeft het afscheid van mijn man vastgelegd, waar wij op een te jonge leeftijd afscheid van hebben moeten nemen. Ik ben super blij dat we juist Boy ingezet hebben om dit afscheid vast te leggen. Hij heeft precies op de foto gezet zoals ik me het afscheid herinner, de foto’s sluiten daarbij volledig aan. Het afscheid ademde mijn man, hij heeft zelf de lijnen met mij uitgezet. Hoe mooi is het dan om beeldmateriaal daarvan te hebben. Ik heb al diverse malen het boek bekeken met verschillende gasten en krijg steeds de reactie mooi! Niet alleen zijn de foto’s mooi en herkenbaar, maar ook de momenten van een lach en een traan zijn feilloos vastgelegd. De aanwezigheid van Boy was zeker niet storend. Dat wil zeggen: hij is een fijne persoonlijkheid die niet dominant aanwezig is en toch alles ziet en vastlegt op creatieve wijze.
Voor mijn zoon met autisme was het een spannende dag. Een situatie die hij nog nooit meegemaakt heeft en een hoop (redelijk bekende) mensen in één paviljoen. Boy was vreemd voor onze zoon, maar toch is het hem gelukt om contact met hem te maken met de camera. Prachtig om te zien maar ook bijzonder. Ook heeft Boy meegedacht hoe we dit afscheid completer voor hem konden maken door de foto’s van begin tot eind te maken. Zelfs het laatste stukje, het crematorium is op gepaste wijze vastgelegd. We hebben een fotoboek en foto’s waar niet alleen ik wat aan heb, emotioneel gezien, maar ook mijn zoon kan op mooie wijze terug kijken. Ook hij vind houvast d.m.v. de foto’s. Boy heeft het boek persoonlijk afgeleverd hetgeen ik enorm waardeer. Via de post was ook een optie geweest maar dit is voor mij veel onpersoonlijker. Juist dat hij erbij was toen we het boek bekeken hebben en hem directe reacties op de foto’s te laten horen had zoveel meerwaarde. Hierdoor kon ik het afsluiten. Hij is echt merkbaar met hart en ziel bezig geweest om het afscheid mooi passend vast te leggen. We zijn zeer tevreden. Het is een echte aanrader om ook dit onvermijdelijke van het leven te laten vastleggen. Boy, heel hartelijk dank voor je inzet, creativiteit, mooie insteek en prachtige foto’s!”
S.

Autisme… en afscheid.

Twee prachtige boeken gekregen. Twee boeken waar ik heel blij mee ben.
En toch had ik ze niet willen hebben. Toen het vreselijke nieuws kwam dat onze dochter het niet zou redden hebben we meteen Boy Hazes gebeld en gevraagd of hij, als fotograaf, foto’s wilde maken. (We hadden al eerder hem in actie gezien en zijn prachtige foto’s en boek bewonderd). Al heel snel was hij in het ziekenhuis en heeft hij onze laatste uren samen vastgelegd. Heel rustig en nauwelijks aanwezig heeft hij zijn werk gedaan. Ook bij de afscheidsplechtigheid was hij er. Met dit als uiteindelijke resultaat. Twee boeken die we zullen koesteren. Ik hoop niet dat je voorlopig een fotograaf bij afscheid nodig hebt. Maar mocht je er toch èèn nodig hebben dan ben je bij hem aan het juiste adres.
N. en B.

Foto van mijn albums. Gemaakt door de familie. Dank!

Na het overlijden van mijn partner wilden wij graag dat de uitvaart door middel van fotografie werd vastgelegd. Onze uitvaartverzorger vertelde dat Boy Hazes erg mooi werk leverde en op dit gebied ver boven iedereen uitsteekt. Hij heeft niets teveel gezegd. Wij hebben een prachtig fotoboek als herinnering aan het afscheid ontvangen, hoe verdrietig de situatie ook is we hebben nu wel iets tastbaars en kunnen het boek erbij pakken om de herinnering aan die dag levend te houden.
Fam. D.

Beste Boy, zojuist hebben wij het foto album bekeken en zijn er ontzettend blij mee. Het is in een paar woorden onbeschrijfelijk mooi, prachtig en dierbaar. De foto’s vertellen een verhaal en iedereen staat op de foto’s hoe hij of zij qua persoon is. De echtheid van de mens op de foto, het verhaal, het papier, alles klopt gewoon. Enorm bedankt dat je deze dienst vast hebt willen leggen, een hele mooie herinnering voor ons. Dank dank dank! 🙏🏼
fam. van D.

“Een prachtig en troostgevend album…
Na het overlijden van mijn moeder/schoonmoeder en onze oma wilden we graag ook voor later, vooral voor de kinderen, de uitvaart vastleggen. Natuurlijk kan je een geluidsopname van de dienst laten maken, wat we ook hebben gedaan, maar een fotograaf inhuren leek ons wel een mooi idee. We zijn dan ook heel tevreden dat we Boy Hazes hiervoor hebben gevraagd. Hij heeft op een hele mooie manier de uitvaart vastgelegd zonder dat we dit eigenlijk gemerkt hebben waardoor we nu een prachtig boek hebben met momenten die ons door deze moeilijke tijd van verlies en verwerking heen slepen. Een bruiloft leg je vast met foto’s maar bij een uitvaart denk je hier niet in eerste instantie aan. Wij denken dat het vastleggen van al die emoties op die moeilijke dag je heel veel rust kan geven en dit mee kan helpen aan een rustige verwerking van je verdriet. Boy bedankt voor het prachtige album vol met herinneringen aan Louise.”
fam. W.

“Boy was bij ons tijdens het afscheid van onze Wilco, pap en schoonvader. We hadden er zelf niet bij stil gestaan dat dit ook vastgelegd kon worden doormiddel van foto’s maar we zijn erg blij dat we dit hebben gedaan. De foto’s zijn prachtig en vertellen ook echt het verhaal van die dagen. Met een lach en een traan. Er was meteen een klik met Boy. Als je even getroost moest worden was hij er, en zodra hij zijn camera in de handen heeft merk je niet dat hij er is. Van de foto’s is een album gemaakt die hij persoonlijk heeft gebracht. Nogmaals bedankt voor je steun en dit mooie Album!”
fam. R.

“Boy Hazes verstaat zijn vak. Bij de uitvaart van Ben viel zijn aanwezigheid eigenlijk nauwelijks op. Toch heeft hij de momenten, emoties, personen en beelden treffend en zuiver weten vast te leggen. Boy heeft een oog voor kleur en compositie, maar ook voor het verhaal achter het afscheid en de verschillende bijdrages op de dag van de uitvaart. De aanwezigen brengt hij op gepaste manier in beeld, zonder de emoties weg te laten. Fotografie zoals het hoort. Het album is een prachtig document geworden waarmee wij samen aan de hand van foto’s het afscheid van onze man en vader in al zijn facetten mogen herbeleven. Een document dat troost biedt.”
Marijke, Anne, Joris en Bram Smits

Het is in Sliedrecht niet perse gebruikelijk om een fotograaf tijdens een uitvaart rond te laten lopen. Toch vond ik het belangrijk voor Tessa dat de dag dat we afscheid van haar vader moesten nemen goed werd vastgelegd. Want als je 9 bent zal je later niet alles nog exact herinneren en ik voelde me als tante zo onmachtig en wilde haar zelf graag iets geven wat misschien een beetje bij het verwerken zou kunnen helpen. Gelukkig vond mijn familie het prima als ik het zou regelen en voor de dienst heb ik de bezoekers laten weten dat er een fotograaf zou komen. Uit een ver theaterverleden kende ik Boy Hazes, ik volgde al een tijdje zijn fotowerk online. Hij is niet alleen rouwfotograaf maar ook een kunstenaar. Vanavond bracht hij zelf zijn fotoalbum naar Tessa. Werkelijk stuk voor stuk is iedere pagina voorzien van een indrukwekkend goed geschoten verhalend beeld. Goed doordacht. Integer. En ontzettend mooi belicht. Heel knap om ons vreselijk verdrietige verhaal zo mooi vorm te geven. En bijzonder dat we vanavond met elkaar deze foto’s konden bekijken door zijn oog. Want er is ons gedurende de dag veel ontgaan. Een zwarte dag die we voor altijd door Boy hebben laten vastleggen is een troostend kunstwerk in ons handen.
J.K.

Na het overlijden van mijn moeder/schoonmoeder en onze oma wilden we graag ook voor later, vooral voor de kinderen, de uitvaart vastleggen. Natuurlijk kan je een geluidsopname van de dienst laten maken, wat we ook hebben gedaan, maar een fotograaf inhuren leek ons wel een mooi idee. We zijn dan ook heel tevreden dat we Boy Hazes hiervoor hebben gevraagd. Hij heeft op een hele mooie manier de uitvaart vastgelegd zonder dat we dit eigenlijk gemerkt hebben waardoor we nu een prachtig boek hebben met momenten die ons door deze moeilijke tijd van verlies en verwerking heen slepen. Een bruiloft leg je vast met foto’s maar bij een uitvaart denk je hier niet in eerste instantie aan. Wij denken dat het vastleggen van al die emoties op die moeilijke dag je heel veel rust kan geven en en dit mee kan helpen aan een rustige verwerking van je verdriet. Boy bedankt voor het prachtige album vol met herinneringen aan Louise
Fam. W.

“We hebben getwijfeld of we een fotograaf bij de uitvaart van onze tweeling wilden. Achteraf zijn we zo blij dat we hier toch voor hebben gekozen. De dag van de uitvaart hebben we in een soort roes beleefd. Door de foto’s zijn veel herinneringen teruggekomen. Ik kan niet uitleggen in woorden hoe dankbaar we hiervoor zijn. Het is ontzettend moeilijk om deze foto’s terug te kijken, maar alleen de wetenschap al dat het kan wanneer je hier behoefte aan hebt, is voor ons al een reden om het iedereen te adviseren. Boy is een fijne persoonlijkheid; open, vriendelijk en respectvol. Tijdens de uitvaart weet hij zich dusdanig op de achtergrond te begeven dat wij weinig hebben gemerkt van zijn aanwezigheid. Bij vragen of bijzonderheden naderhand reageert hij snel, en is hij flexibel. Boy, heel erg bedankt voor de foto’s en het prachtige fotoboek dat je voor ons hebt gemaakt. Hopelijk kunnen we nog eens gebruik maken van je diensten in betere omstandigheden. Als het aan ons ligt in ieder geval graag tot ziens.”
F&A

“Mama is nu bijna 6 maanden geleden overleden. Ik wil jou graag laten weten hoe blij ik ben met jouw prachtige fotoboek. Regelmatig kijk ik er in en vandaag heb ik het fotoboek aan twee lieve dames van de Buurtzorg laten zien. Ook zij waren, net als wij, zeer onder de indruk en geëmotioneerd. Je hebt het talent om de meest intieme, verdrietige momenten op een prachtige en respectvolle manier vast te leggen. Jouw aanwezigheid tijdens de uitvaart voelde natuurlijk en zelfs troost gevend.
Je hebt oog voor detail. Dit komt tot uiting in de ontroerende en pakkende foto’s. Ik koester jouw fotoboek want zonder dit boek zou ik veel emotionele en mooie momenten niet hebben kunnen onthouden. Dank je wel lieve Boy voor jouw warme aanwezigheid op een zeer verdrietige dag. Je bent een mooi mens.”
C.R.

“Vanaf het eerste contactmoment is Boy al aan! Hij belt netjes met de opdrachtgever en bespreekt tot in details alle wensen. Door zijn inzet en kwaliteiten neemt hij heel veel zorgen weg bij de uitvaartverzorger. Niet alleen over de foto’s buigt Boy zich. Hij is meer dan alleen een fotograaf! Echt een waardevolle toevoeging voor de dagen voor, tijdens en na de uitvaart. Boy heeft met mijn opdrachtgever nog ergens midden in het land afgesproken om het fotoalbum persoonlijk te overhandigen aan onze opdrachtgever. Een hele tevreden familie en een zeer prettige samenwerking, waardoor de uitvaart naar een hoger niveau getild wordt! Kortom een aanrader voor iedere familie!! (En uitvaartverzorger!) Boy Bedankt!”
Tim Koelink, DELA, Rotterdam

“Gisteren samen met mijn dierbaren het fotoboek van de uitvaart van mijn moeder mogen ontvangen van fotograaf Boy Hazes. Ik was diep onder de indruk van de momenten die Boy heeft weten te pakken. Niet alleen omdat de beelden zo mooi zijn, maar bovenal omdat ze precíes het gevoel weergeven zoals ik het op dat moment beleefde. Het is een prachtig, troostend en dierbaar document geworden, dat het héle verhaal van die dag vertelt… en nog meer. Lieve mensen, als jullie ooit een betrokken afscheidsfotograaf bij een uitvaart willen vragen, ga dan alsjeblieft naar Boy Hazes. Lieve Boy, dankjewel uit de grond van mijn hart. Je bent een kunstenaar.”
Olaf P.

“Als uitvaartbegeleider heb ik Boy ervaren als een fijn mens en heel prettig om mee samen te werken. Voor de uitvaart hebben we elkaar gesproken om het draaiboek door te nemen. Hij nam ook alle tijd om vooraf de locatie goed te kunnen bekijken. Hij is erg oplettend en Boy is naast fotograaf ook zeker aanwezig als steun voor de familie. Boy is meer dan alleen een fotograaf!”
Monique Cuvelier, Freelance Uitvaartbegeleider

“Boy Hazes wat zijn wij blij (toen nog wij) dat we jou als afscheidsfotograaf hebben genomen op mijn vrouw haar begrafenis. Wat ben jij een lief en zorgzaam mens. Meedenkend met ons eerste gesprek (wat mij best moeilijk lijkt als diegene erbij zit die komt te overlijden) over hoe jij als afscheidsfotograaf het beste uit je haalt op zo’n trieste dag. Wat ik persoonlijk heel prettig vond is dat je de tijd voor alles nam. Wat ben jij een topper Boy Hazes!”
M. van V.

“Het is nu iets meer dan een jaar geleden dat mijn allerliefste gestorven is. Omdat mijn man nog jonge kleinkinderen heeft heb ik Boy gevraagd om tijdens de uitvaart foto’s te maken. Ik wilde dat de kleinkinderen zich later goed zouden kunnen herinneren hoe Opa’s afscheid was geweest. Als geheugensteun zijn de foto’s prachtig gelukt. Ik heb er veel gebruikt in het fotoboek wat ik over mijn man’s leven voor de kleinkinderen gemaakt heb. Echter, ze zijn veel meer dan dat: de liefde van alle aanwezigen voor mijn man, het verdriet over zijn dood, de schoonheid van zijn afscheid, alles heeft Boy weten te vangen in prachtige beelden. Hiermee heeft hij voor mij en voor de familie iets heel zwaars wat lichter gemaakt. Heel veel dank Boy!”
G.P.v.I.d.V.

“Vrienden pakken vaak zelf het boek en niet alleen deel je dan maar er ontstaan gesprekken die ik zonder je prachtige boek niet had gevoerd. Veel dank!”
R.K.

“Wat ben ik blij dat ik deze mogelijkheid heb gekregen. ik moest eerst even aan het idee wennen om de begrafenis van mijn vader door een fotograaf te laten vast te leggen. Maar ben onwijs blij dat ik dit heb gedaan, ik heb een blijvende herinnering. Boy kijkt vanuit de wensen van de klant en doet er alles aan om het beste resultaat op foto te zetten. Het resultaat is dan ook prachtig.”
M.

“Nog een mail om je, nog een keer, te zeggen hoe blij ik met het boek van J.G. ben en vooral ook hoe prachtig je het gemaakt hebt. Het blijft fijn om in te kijken en om aan iedereen te laten zien en dan natuurlijk ook weer mee te kijken. Iedereen die het ziet is geroerd en vol lof. Ook de kinderen pakken het steeds als ze hier zijn, dan zijn we samen weer even terug in de tijd. Nogmaals dus mijn grote dank.”
Met liefs, J.

“Gisteren zag ik het fotoboek dat u gemaakt heeft van de uitvaart van onze vriend J.G.G.. Ik wil u hiermee complimenteren. Met name de integere wijze waarop u dit proces in beeld gebracht heeft “straalt” van de foto’s af. De afdruk kwaliteit van het boek is ook ongekend goed vind ik.”
M.V.

“Ik wil je nogmaals heel erg hartelijk bedanken voor de echt prachtige foto’s die je gemaakt hebt. Ik heb ze nog steeds niet allemaal bekeken, daarvoor is het te veel en te intens, wel heb ik inmiddels met verschillende mensen al voor het scherm gezeten om gedeeltes te bekijken. Ik ben verbaasd over hoe dichtbij jij hebt kunnen/durven komen ook op emotionele en bepalende momenten. Ik kan je zeggen dat ik het vooraf ook eng vond, het idee tijdens zo’n emotionele bijeenkomst gefotografeerd te worden; het idee van een buitenstaandersblik die alles vastlegt trok me niet echt aan. Maar ik begreep ook dat het belangrijk zou zijn om e.e.a. vast te houden, voor mij en de jongens en andere familie. Achteraf bezien kan ik alleen maar blij zijn; ik kan me eigenlijk alleen aan het begin enkele cameraklikken herinneren; vervolgens heb ik er niets meer van gemerkt; een enkele keer heb ik je voorbij zien “schuiven” voor een foto. Groot compliment voor jou hoe je het gedaan hebt; ook van anderen heb ik gehoord, dat je er steeds was, maar op een niet storende manier; dat is belangrijk. Het resultaat is nogmaals ronduit prachtig; ik ben je er oprecht dankbaar voor.”
M.

“Op een onmogelijke moment verscheen je in ons leven. Nog geen zes uur nadat ons jongste zoontje A. veel te vroeg was geboren, en nog korter nadat hij was overleden, maar ook bijna tegelijk met het moment dat zijn grote broer dat nieuws hoorde en zijn broertje zag. Op dat moment was jij misschien wel de enige die wist wat hij moest doen. Hoewel we elkaar maar kort hebben ontmoet is het resultaat van die ontmoeting, de foto’s die je in die omstandigheden hebt kunnen maken, een belangrijke dagelijkse factor in ons leven geworden.”
S.

“Steeds vaker zie je dat het afscheid wordt vastgelegd door een fotograaf. Maar helaas zit het nog wat in de taboesfeer. Dit omdat mensen vaak geen idee hebben wat het is. Op het moment dat je in het diepste van je verdriet zit ontgaan er dingen die je later kan terug kijken het wordt vastgelegd. Vijftien jaar geleden is mijn dochtertje overleden na de bevalling. Ik weet nog dat de zusters in het ziekenhuis foto’s maakte van mijn meisje. Ik dacht ‘Moet dat nou?!’ Nu ben ik zo dankbaar met deze foto’s want ik kan naar mijn meisje kijken wanneer ik wil. Dit heeft mij geholpen voor de verwerking. Maar wat had ik graag gehad dat alles was vastgelegd want wat was ze mooi toen ze in haar kistje lag. Mijn man zou een foto maken van ons meisje maar deed het toch niet omdat hij dacht dat het gek was. Had hij het maar wel gedaan want dan had ik haar lieve mooie gezichtje nog kunnen zien. In het ziekenhuis zijn alleen nare foto’s gemaakt van ons in onze diepste pijn en mijn meisje aan allemaal apparatuur. We hebben één foto waar ze op een aankleedkussen ligt en deze staat op onze kast in de huiskamer. Mijn lieve vader overleed het jaar daarop en toen was afscheidsfotografie nog helemaal niet aan de orde. Nee, dat hoorde niet dat er een fotograaf bij de uitvaart was. Maar wat had ik graag terug gekeken! Ik was zo trots op mijn vader want hij was zo mooi toen hij in de kist lag. Ik was bijna teleurgesteld als mensen niet in de kist keken. Er is mij die dag veel ontgaan en had het graag terug kunnen kijken. Afscheidsfotografie is daarom zo belangrijk. Een herinnering voor later.”
D.v.A.

boyhazes-uitvaart-fotograaf-fotografie-ajax-amsterdam-pc-westgaarde-afscheidsfotograaf
boyhazes-uitvaart-fotograaf-fotografie-ajax-amsterdam-pc-westgaarde-hond
boyhazes-uitvaart-fotograaf-fotografie-ajax-amsterdam-pc-westgaarde-afscheidsfotograaf
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-636-kerk
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-640-verzorging
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-1028-kinderen
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-1052-kinderen
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-1080-motor-zijspan
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-1120-kinderen
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-1134-st-barbara-amsterdam
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-1147-kinderen
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-1150--st-barbara-amsterdam
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-1184-kinderen
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-1188-kinderen
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-1355-kinderen
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-1377--st-barbara-amsterdam
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-1391-kerk-kinderen
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-1456-troost
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-2089-kist-bloemen
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-2093-troost
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-2102-almere-koets
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-2187-vwbus-volkswagen-busje
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-2464-mama
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-2486-kindereren
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-2704-kist-hand
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-2719-westerveld
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-3040-zorgvllied-mini-rouwauto
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-3053-castricum
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-3093-bloemen
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-3312-begrafenis
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-3314-crematorion-zorgvlied
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-3521-begrafenis
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-6125-amsterdam-studen-overleden-ongeluk
boyhazes-uitvaart-fotografie-fotograaf-afscheid-8297-amsterdam
boyhazes-uitvaart-fotograaf-fotografie-ajax-amsterdam-pc-westgaarde
boyhazes-uitvaart-fotograaf-fotografie-ajax-amsterdam-pc-westgaarde-hond
boyhazes-uitvaart-fotograaf-fotografie-ajax-amsterdam-pc-westgaarde