Partners

© Boy Hazes - uitvaart - fotografie - afscheid - uitvaartfotograaf - afscheidsfotograaf

Een fijne en goede samenwerking met een uitvaartverzorger is belangrijk. In de loop van de jaren heb ik met velen samengewerkt. Het zijn stuk voor stuk mensen, die net zoals ik, alles binnen hun mogelijkheden doen om een afscheid zo mooi, puur en bijzonder mogelijk te maken. Ik werk voor DELA, YARDEN, PC, Monuta, Meride en uiteraard ook met veel zelfstandige uitvaartverzorgers.

Ik heb een fijne samenwerking met o.a.:

EABN Uitvaartverzorging, Nijkerk
Een persoonlijk afscheid staat of valt bij keuzevrijheid. EABN Uitvaartverzorging is transparant, garandeert 100% onafhankelijkheid en steunt u in uw wensen en keuzes. Onafhankelijk van óf en waar u verzekerd bent.
eabn.nl

Keur Uitvaartzorg
“Er is geen handleiding voor afscheid nemen. Als je afscheid moet nemen van iemand die je dierbaar is, waar je veel van heb gehouden en die je lief is, dan staat je eigen leven even stil. Voor de wirwar van emoties die je dan overvalt is ook geen gebruiksaanwijzing terwijl er juist dan van alles geregeld en beslist moet worden. Deze praktische zaken neem ik u graag uit handen, zodat u alle tijd en ruimte heeft voor uw verdriet. De zorg voor het afscheid ligt bij u als nabestaande en ik begeleid u graag door dit proces heen, van begin tot eind. Als u zelf een aantal taken voor uw rekening wilt nemen, dan doe ik een stapje terug en kijk ik over uw schouder mee zodat we zeker weten dat er niks vergeten wordt. Samen maken we het afscheid mooier!”
www.keuruitvaartzorg.nl

Mandala Uitvaartbegeleiding
“Het overlijden van een dierbare is een heftige en ingrijpende gebeurtenis. Tegelijkertijd moet er in korte tijd van alles geregeld worden. Ik help graag door rust te brengen. Ik begeleid in de keuzes die gemaakt kunnen worden. Zodat jullie tijd hebben om afscheid te nemen en ruimte voelen om de juiste keuzes te maken. Er moet maar weinig en heel veel mag. Jullie kennen jullie dierbare het beste en zelf dingen doen kan heel fijn zijn. Ik loop mee, voorop als het nodig is en volg als het kan. Zo geven we samen, stap voor stap, vorm aan een afscheid dat passend bij de overledene en troostend voor jullie is.”
www.mandalauitvaartbegeleiding.nl

Ans Dohmen Verliesbegeleiding
Ondersteuning en begeleiding bij rouw en verlies. Ans Dohmen biedt u graag hulp als uitvaartspreker of rouw-en verliesbegeleider. Loslaten en afscheid nemen van de mens van wie je houdt, doe je niet zomaar. Een goed en waardevol afscheid kan u daarbij helpen. Ik kan u begeleiden bij het vormgeven van dit afscheid. Uw verdriet kan ik niet wegnemen, maar kunnen terugkijken op een mooi afscheid geeft wel troost.
https://ansdohmen.nl

Purper Uitvaartzorg
“Een persoonlijk afscheid van uw dierbare overledene waarbij u wordt geïnspireerd om na te denken wat past. Bij een intiem afscheid is soms de woonkamer of tuin ook geschikt. Een uitvaartdienst in een favoriet café/restaurant, op een boot of een boerderij ook dat kan. Er zijn zoveel mogelijkheden waar nabestaanden niet aan denken. Bij drukte en vakantie werk ik samen met Carolien.”
www.uitvaartflevoland.nl

Lydia Havermans Uitvaartzorg
“Een sterfgeval is altijd een ingrijpende gebeurtenis en er zal in korte tijd veel geregeld moeten worden. Het is echter niet nodig om overhaast te werk te gaan. Misschien heeft u behoefte om nog even, in alle rust, met elkaar bij de overledene te zijn of wilt u eerst familie en/of vrienden op de hoogte stellen.”
lydiauitvaart.nl

Bogaard Uitvaarten
“Bogaard Uitvaarten is er voor u om u te ondersteunen in en rondom het afscheid van uw dierbare. Mijn doel is om samen met u de dag van de uitvaart vorm te geven zodat u op een passende manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Ieder afscheid is uniek. Samen met u wil ik graag de uitvaart vorm geven op een gepaste wijze met veel aandacht en liefde. Ik ben flexibel, neem voor u rustig de tijd en ik luister aandachtig naar uw wensen.”
bogaarduitvaarten.nl

Estia Uitvaarten
“Mijn naam is Francine Oldenhuizing en ik ben gediplomeerd (dementie-vriendelijke) uitvaartverzorgster. In de bijzondere tijd rond overlijden en afscheid loop ik met u mee op het pad van keuzes maken, verdriet mogen ervaren en liefdevol het leven afronden. Samen met u geef ik, in alle rust, vorm aan een afscheid dat passend is bij uw wensen en die van uw dierbare.”
estia-uitvaarten.nl

Onyx Uitvaart
“Onyx is een edelsteen. Deze wordt kracht toegedicht in moeilijke en stressvolle situaties. Dat is exact wat wij u wensen. We zijn creatief. En inspireren u hoe het nét even anders kan. Die werkwijze leidt tot een heel persoonlijk afscheid. Of tot besparing in de kosten. Of beide. Onyx uitvaart is een kleinschalige uitvaartonderneming. Dat is een bewuste keuze. Omdat we zo korte lijnen hebben. Weinig overheadkosten hebben. En onafhankelijk zijn. Dat komt u ten goede. Zo heeft u bijvoorbeeld altijd één vaste contactpersoon binnen ons team. “
onyxuitvaart.nl

Tineke van der Jagt uitvaartverzorging
“Tineke van der Jagt uitvaartverzorging is een dienstverlenende onderneming met een regionaal karakter. Steeds meer mensen willen af van de gangbare uitvaarttradities en op een persoonlijke manier afscheid nemen van hun dierbaren.”
www.vanderjagtuitvaart.nl

Gedenkwebshop.nl
“Wij bieden unieke producten met een hoge mate van vakmanschap en kwaliteit. Wij bieden urnen, droogbloemen, assieraden en andere gedenkartikelen. Wij beloven dat we continu op zoek blijven naar producten die een mooie betekenis kunnen bieden of bijdragen aan de verwerking van het verlies van een dierbare. Wij beloven dat we luisteren naar onze klanten en streven naar een uniek assortiment.”
gedenkwebshop.nl

Richard Krist Uitvaartbegeleiding
“Bij het regelen van een uitvaart komen veel vragen en zijn er veel keuzes die gemaakt moeten worden. Hierin kan ik u bijstaan. Op de site heb ik het een en ander voor u op een rij gezet. Er is natuurlijk veel meer mogelijk dan hier benoemd kan worden. Hierover vertel ik u graag meer. Een afspraak maken voor meer informatie kan op kantoor, maar vanzelfsprekend ook bij u thuis. Ik ben ongebonden, onafhankelijk en zelfstandig opererend. Ongeacht waar en of u verzekerd bent. U kunt bij mij terecht.”
www.richardkrist-uitvaart.com

Bloemenband – ontworpen door Jantine Kraaijeveld
“Bloemenband is een op maat gemaakte rouwband, die stijlvol kan worden aangebracht op een open of gesloten kist of mand. De Bloemenband mag, in overleg met begraafplaats of crematorium, mee naar de laatste rustplaats want is volledig gemaakt van natuurlijke materialen (linnen/katoen/jute). U kunt de Bloemenband zelf aanbrengen en familieleden, vrienden en andere genodigden kunnen een bloem in de band steken: zo omhelst u samen uw dierbare met een laatste bloemengroet.”
bloemenband.nl

Lieveld Uitvaart
“Een Surinaamse uitvaart kent vele rouwrituelen en lang niet alle nabestaanden willen deze allemaal toepassen. Lieveld Uitvaart gaat persoonlijk met u in gesprek om te kijken welke rituelen bij uw wensen passen. Met een luisterend oor proberen we er niet zozeer achter te komen wat u wil, maar vooral wat de reden achter die voorkeur is. Zo kunnen we samen op zoek naar een passende oplossing waar u zich fijn bij voelt.”
lieveld-uitvaart.nl

Mea Vota uitvaartverzorging
“Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartonderneming. Persoonlijke uitvaartbegeleiding met rust en aandacht voor ieders wensen. Wij zijn flexibel in de mogelijkheden en bieden naar behoefte ruimte voor eigen invulling. Mea Vota weet hoe waardevol het is om een uitvaartfotograaf in te huren.”
www.mea-vota-uitvaart.nl

Samen aan alles gedacht
“Vanaf het moment dat u ons belt om melding te maken van een overlijden tot en met de dag van de uitvaart zijn wij, John Visser en/of Jeroen Mol als uitvaartbegeleiders uw aanspreekpunt en regelen wij voor u alle praktische zaken. Dit begint eventueel met het ophalen van de overledene, de laatste verzorging en de opbaring bij u thuis of in een uitvaartcentrum naar uw keuze.”
www.samenaanallesgedacht.com

Vrouwen van Sereen Uitvaartverzorging
“Wij zijn vrouwen die met hoofd en hart uitvaarten verzorgen van kinderen en volwassenen. Wij weten wat er mogelijk is en houden een goed overzicht. Het hart staat voor ons inlevingsvermogen en onze zorgzaamheid. Hoofd en hart zijn voelbaar in alle keuzes die door ons aan u worden voorgelegd. Goed kunnen terugkijken op een warm en persoonlijk afscheid biedt veel troost en helpt u die eerste moeilijke periode door te komen. De vrouwen van Sereen verzorgen met grote betrokkenheid en kennis van zaken uitvaarten in de gemeenten Edam-Volendam, Waterland, Purmerend en omstreken.”
www.vrouwenvansereen.nl

Rondom Leven & Dood
“Vanuit Breukelen verzorg ik persoonlijke uitvaarten met passie, precisie en aandacht. Rondom Leven & Dood is een vertrouwde en ervaren uitvaartverzorger in de gemeente Stichtse Vecht (Breukelen, Maarssen, Loenen, Kockengen, Vreeland, Nieuwer ter Aa, Nigtevecht. Sander van der Spek.”
rondomlevenendood.nl

Suzanne Schierbeek
“Al vanaf jongs af aan heb ik een passie voor de uitvaart. Elke uitvaart is anders, elke uitvaart is uniek. En dát maakt mijn werk als uitvaartverzorger zo bijzonder.”
www.monuta.nl/vestiging/lelystad

Vjanova Uitvaartbegeleiding
“Bij Vjanova Uitvaartbegeleiding staat de persoonlijke benadering centraal. Met oprechte aandacht en in alle rust begeleid ik u met het organiseren van een afscheid dat zo goed mogelijk bij uw wensen past.”
www.vjanova.nl

Uitvaartonderneming Buitengewoonafscheid
“Uitvaartbegeleider en eigenaresse Karen Admiraal kijkt als jonge begrafenisondernemer met andere ogen naar alle opties voor een uitvaart. Zo gelooft zij dat schoonheid en eigenheid bij een uitvaart troostend kan werken en ziet zij het als haar taak om de mooie en liefdevolle kant van afscheid nemen mee te geven aan nabestaanden als herinnering aan de week van de uitvaart.”
www.buitengewoonafscheid.nl

Uitvaartbegeleiding Merel Westermann
“Sterven en afscheid nemen brengen veel emoties, verdriet en verwarring met zich mee. En dat nét in een tijd dat er van alles moet gebeuren en van alles georganiseerd moet worden. Het is fijn en belangrijk om samen met mensen die ervaring op dit gebied hebben te kijken wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Daar kan Merel Westermann Uitvaartbegeleiding je bij helpen.”
www.uitvaartamsterdam.nl

Dunweg Uitvaartzorg
Dunweg Uitvaartzorg is een particulier, onafhankelijk familiebedrijf, dat sinds 1911 begrafenissen en crematies verzorgt. Dunweg Uitvaartzorg staat bekend om haar persoonlijke en betrokken uitvaartverzorging, waarbij de kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staat. Men verzorgt niet alleen uitvaarten in de Haarlemmermeer. Dunweg Uitvaartzorg heeft ervaring in het organiseren van uitvaarten door heel Nederland.
www.uitvaartcooperatie.nl/uitvaart-ondernemers/dunweg-uitvaartverzorging

Rondom de dood
Troost, moed en kracht is wat ik je wens
De dood en alles wat zich daaromheen beweegt is een onderwerp waarbij iedereen zijn eigen gedachten en gevoelens heeft. Ik kan je helpen om jouw gedachten rondom de dood bespreekbaar en tastbaar te maken. Met aandacht en een luisterend oor geef ik je de ruimte om even echt tijd te maken om diegene die je mist te gedenken. Troost, moed en kracht is wat ik je wens. Liefs van Hilde
rondomdedood.nl

Licht Uitvaartzorg
Wij begeleiden u stap voor stap bij het regelen van de uitvaart en om invulling te geven aan de afscheidsplechtigheid. Niet alles hoeft op één dag te worden beslist. Waar meer tijd voor is, dáár nemen we ook meer tijd voor. Bij Licht Uitvaartzorg wordt u vanaf het moment van kennismaken tot en met de dag van de afscheidsplechtigheid begeleid door dezelfde uitvaartbegeleidster.
www.lichtuitvaartzorg.nl

SENS uitvaarten
‘Liefdevol maatwerk, met oog voor detail.’
SENS is een jonge, onafhankelijke en kleinschalige uitvaartonderneming. SENS verzorgt uitvaarten met een persoonlijke invulling, met oog voor de mens en zijn omgeving, en met waardering voor het leven.
www.sensuitvaarten.nl

Musica Rosa
Live muziek tijdens uitvaart, huwelijkscere­monie en speciale gelegenheden.
Zang – Mariska Oostijen,
Piano – Hans Kaldeway
www.musicarosa.nl

Uitvaartzorg Nederland
Uitvaartzorg Nederland is een onafhankelijke bemiddelaar die vraag en aanbod tussen particulieren en bedrijven verbindt.
www.uitvaartzorgnederland.nl

Meride, een uitvaart zoals u dat wilt
“Bij Meride Uitvaartverzor­­ging staat persoonlijke aandacht voorop. Wij zijn betrokken bij onze klanten. Onze jarenlange ervaring en ons inlevingsvermogen zorgen ervoor dat wij u precies kunnen ondersteunen in wat u nodig heeft. Uw persoonlijke uitvaartverzorger luistert naar u en ondersteunt u in alles wat u nodig heeft.”
www.meride.nl

Ellen Spierenburg – Uitvaart Baarn en Soest
“Pas als je er zelf mee te maken krijgt, merk je hoe belangrijk een goed verzorgde uitvaart is. In korte tijd moeten er allerlei praktische zaken worden geregeld, waar je hoofd op dat moment helemaal niet naar staat.”
www.monuta.nl / vestiging / ellenspierenburg

Afscheidshuis de Herberg van Paulus
“Het afscheidshuis de Herberg van Paulus in Baarn heeft een sfeervolle en huiselijke uitstraling die nabestaanden in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte zal geven. Niet iedereen vindt het prettig om de overledene thuis op te baren, of heeft daar ruimte voor.”
afscheidshuis-de-herberg-van-paulus

Vera Hols – uitvaartverzorger
“Een afscheid naar het leven.”
www.verahols.nl

Aker uitvaarten
“Meer dan begraven en cremeren.”
www.akeruitvaarten.nl

Roze Uitvaart
“Kiezen voor de uitvaart die bij je past.”
www.rozeuitvaart.nl

Rondom Leven & Dood
“Leven en dood horen bij elkaar, alles rondom leven en dood is belangrijk.”
rondomlevenendood.nl

Zielhuis Uitvaart
“Uitvaart op eigen wijze.”
www.zielhuis-uitvaart.nl

Jolien van der Kooij
“Training en advies rond sterven en uitvaart.”
www.jolienvanderkooij.nl

Marijke Ott
“Wades voor de uitvaart.”
www.atelieralewijn.nl

Ik werk voor de grote en uiteraard ook voor de zelfstandige uitvaartondernemingen.