Partners


Uitvaartonderneming Buitengewoonafscheid
Uitvaartbegeleider en eigenaresse Karen Admiraal kijkt als jonge begrafenisondernemer met andere ogen naar alle opties voor een uitvaart. Zo gelooft zij dat schoonheid en eigenheid bij een uitvaart troostend kan werken en ziet zij het als haar taak om de mooie en liefdevolle kant van afscheid nemen mee te geven aan nabestaanden als herinnering aan de week van de uitvaart. Dit kan zij realiseren door haar begeleiding met rust en veel creatieve vrijheid aan te bieden. Daarbij zijn haar klanten 100% vrij om keuzes uit dienstverlening en producten te maken. 
www.buitengewoonafscheid.nl


Vjanova Uitvaartbegeleiding
Bij Vjanova Uitvaartbegeleiding staat de persoonlijke benadering centraal. Met oprechte aandacht en in alle rust begeleid ik u met het organiseren van een afscheid dat zo goed mogelijk bij uw wensen past. Een overlijden is een erg emotionele periode, waarin er veel geregeld moet worden. VJANOVA Uitvaartbegeleiding neemt zoveel mogelijk taken op zich, zodat u zich kunt focussen op het naderende afscheid. Met de zogeheten ‘wensenlijst’ kan er tijdens het voortraject al veel besproken en vastgelegd worden. Dit neemt veel zorgen weg bij u en bij uw naasten.
www.vjanova.nl


Uitvaartbegeleiding Merel Westermann
Sterven en afscheid nemen brengen veel emoties, verdriet en verwarring met zich mee. En dat nét in een tijd dat er van alles moet gebeuren en van alles georganiseerd moet worden. Het is fijn en belangrijk om samen met mensen die ervaring op dit gebied hebben te kijken wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Daar kan Merel Westermann Uitvaartbegeleiding je bij helpen.
www.uitvaartamsterdam.nl


Mea Vota uitvaartverzorging
Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartonderneming. Persoonlijke uitvaartbegeleiding met rust en aandacht voor ieders wensen. Wij zijn flexibel in de mogelijkheden en bieden naar behoefte ruimte voor eigen invulling. Daarnaast zijn wij transparant in de kosten, facturen van derden berekenen wij 1 op 1 aan u door. Mea Vota verzorgt uitvaarten waar men ons nodig heeft in o.a. Amsterdam, Diemen, Amstelveen, Ouderkerk, Zaanstad, Almere, Lelystad, ‘t Gooi e.o.
www.mea-vota-uitvaart.nl


Evelien Uitvaartverzorging
Het leven omarmen en koesteren wat ons wordt meegegeven. Afscheid nemen met een lach en een traan. Stilstaan bij verdriet en ongeloof en tegelijkertijd de mooie en fijne herinneringen aanhalen en vasthouden. Iedereen verdient een afscheid zoals hij of zij is. Alles is bespreekbaar, want afscheid is onderdeel van het leven, dat mag er zijn, hoe moeilijk dat ook is. Ik ben er voor je, voor, tijdens en na de uitvaart en denk mee tot in het kleinste detail. Bij mij kan iedereen zichzelf zijn en sta ik dag en nacht voor je klaar.
evelienuitvaartverzorging.nl


John Visser Uitvaartbegelei­ding
Samen aan alles gedacht…
Wij staan garant voor een uitvaart die tot in de kleinste details voldoet aan uw wensen, met hoogwaardige kwaliteit als uitgangspunt. Uw wensen staan voorop, wij denken met u mee, kennen de uitvaartwereld en de mogelijkheden. Wij staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen. Zo kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. Wij zijn werkzaam in de regio Gelderland.
www.samenaanallesgedacht.com


Dunweg Uitvaartzorg
Dunweg Uitvaartzorg is een particulier, onafhankelijk familiebedrijf, dat sinds 1911 begrafenissen en crematies verzorgt. Dunweg Uitvaartzorg staat bekend om haar persoonlijke en betrokken uitvaartverzorging, waarbij de kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staat. Men verzorgt niet alleen uitvaarten in de Haarlemmermeer. Dunweg Uitvaartzorg heeft ervaring in het organiseren van uitvaarten door heel Nederland.
www.uitvaartcooperatie.nl/uitvaart-ondernemers/dunweg-uitvaartverzorging


Rondom de dood
Troost, moed en kracht is wat ik je wens
De dood en alles wat zich daaromheen beweegt is een onderwerp waarbij iedereen zijn eigen gedachten en gevoelens heeft. Ik kan je helpen om jouw gedachten rondom de dood bespreekbaar en tastbaar te maken. Met aandacht en een luisterend oor geef ik je de ruimte om even echt tijd te maken om diegene die je mist te gedenken. Troost, moed en kracht is wat ik je wens. Liefs van Hilde
rondomdedood.nl


Licht Uitvaartzorg
Wij begeleiden u stap voor stap bij het regelen van de uitvaart en om invulling te geven aan de afscheidsplechtigheid. Niet alles hoeft op één dag te worden beslist. Waar meer tijd voor is, dáár nemen we ook meer tijd voor. Bij Licht Uitvaartzorg wordt u vanaf het moment van kennismaken tot en met de dag van de afscheidsplechtigheid begeleid door dezelfde uitvaartbegeleidster.
www.lichtuitvaartzorg.nl


SENS uitvaarten
‘Liefdevol maatwerk, met oog voor detail.’
SENS is een jonge, onafhankelijke en kleinschalige uitvaartonderneming. SENS verzorgt uitvaarten met een persoonlijke invulling, met oog voor de mens en zijn omgeving, en met waardering voor het leven.
www.sensuitvaarten.nl


Musica Rosa
Live muziek tijdens uitvaart, huwelijkscere­monie en speciale gelegenheden.
Zang – Mariska Oostijen,
Piano – Hans Kaldeway
www.musicarosa.nl


Johan Uitvaartzorg
Mijn rol als uitvaartondernemer is belangrijk om goed te luisteren en de nabestaanden te adviseren, van groot tot klein, voor een zo persoonlijk mogelijke uitvaart. Ik ben er voor iedereen en maak geen verschil, want uw wens staat centraal.
www.johanuitvaartzorg.nl

Uitvaartzorg Nederland
Uitvaartzorg Nederland is een onafhankelijke bemiddelaar die vraag en aanbod tussen particulieren en bedrijven verbindt.
www.uitvaartzorgnederland.nl


Meride, een uitvaart zoals u dat wilt
Bij Meride Uitvaartverzor­­ging staat persoonlijke aandacht voorop. Wij zijn betrokken bij onze klanten. Onze jarenlange ervaring en ons inlevingsvermogen zorgen ervoor dat wij u precies kunnen ondersteunen in wat u nodig heeft. Uw persoonlijke uitvaartverzorger luistert naar u en ondersteunt u in alles wat u nodig heeft.
www.meride.nl


Ellen Spierenburg – Uitvaart Baarn en Soest
Pas als je er zelf mee te maken krijgt, merk je hoe belangrijk een goed verzorgde uitvaart is. In korte tijd moeten er allerlei praktische zaken worden geregeld, waar je hoofd op dat moment helemaal niet naar staat.
www.monuta.nl / vestiging / ellenspierenburg


Afscheidshuis de Herberg van Paulus
Het afscheidshuis de Herberg van Paulus in Baarn heeft een sfeervolle en huiselijke uitstraling die nabestaanden in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte zal geven. Niet iedereen vindt het prettig om de overledene thuis op te baren, of heeft daar ruimte voor.
afscheidshuis-de-herberg-van-paulus

Vera Hols – uitvaartverzorger
Een afscheid naar het leven.
www.verahols.nl

Aker uitvaarten
Meer dan begraven en cremeren
www.akeruitvaarten.nl

Roze Uitvaart
Kiezen voor de uitvaart die bij je past
www.rozeuitvaart.nl

Rondom Leven & Dood
Leven en dood horen bij elkaar, alles rondom leven en dood is belangrijk
rondomlevenendood.nl

Monuta Devotio uitvaartverzorging
Toewijding in uitvaartverzorging & gedenktekens
devotio.nl

Zielhuis Uitvaart
Uitvaart op eigen wijze
www.zielhuis-uitvaart.nl

Jolien van der Kooij
Training en advies rond sterven en uitvaart
www.jolienvanderkooij.nl

Marijke Ott
Wades voor de uitvaart
www.atelieralewijn.nl


boy hazes, rouwfotografie, afscheidsfotografie, uitvaartfotografie, fotografie, uitvaart, afscheid, amsterdam, fotograaf, crematie, Dela, yarden