Boy Hazes uitvaartfotografie

Nieuws

Nieuws en sociale media

Sliedrecht neemt afscheid van José | 16-12-2020

“Afgelopen zaterdag vond onder grote belangstelling de uitvaartdienst van José Kraaijeveld plaats. Kraaijeveld, Sliedrechter in hart en nieren, was een graag geziene inwoner van Sliedrecht.” Lees verder.

Boy Hazes uitvaart fotografie bij afscheid fotograaf Sliedrecht

Aanpassing tarieven per 1 januari 2021 | 15-12-2020

Een kleine maar niet onbelangrijke aanpassing van mijn tarieven per 1 januari 2021. De ervaring leert dat er ook veel belangstelling is voor het in beeld brengen van de alleen de uitvaartdienst. Vandaar dat ik mijn ‘Keuze 1’ hierop heb aangepast. Voor een volledige registratie van alleen de uitvaartdienst reken ik € 475,00. De tarieven bij ‘Keuze 2’ en ‘Keuze 3′ blijven ongewijzigd. Als documentaire-fotograaf vertel ik het verhaal met beelden. Ik leg de prioriteit bij het verhaal wanneer ik uw fotoalbum voor u samenstel met beelden op full-page formaat. Met een klein aantal foto’s in het album, wat ik elders vaak zie, kan het verhaal niet verteld worden. En dat is wat een documentaire-fotograaf juist wil, het hele verhaal vertellen. Ik stel daarom geen maximum aantal beelden welke u van mij ontvangt. U krijgt van mij alle beelden welke ik heb kunnen maken. Voor meer informatie over mijn albums, werkwijze en tarieven zie pagina tarieven.

Vlinder kindjes | 11-12-2020

Wederom onder de aandacht gebracht dat ik ook zeer kleine mensjes fotografeer (ongeveer 16 weken – 6 maanden). Ik ben bekend met de regels die gehanteerd worden op (kind)IC, neonatologie, verloskunde.

Hoedenplank | 15-11-2020

Bijna altijd na een uitvaart neem ik een bloem mee naar huis. Het is een soort traditie geworden de laatste 7 jaar. De bloem leg ik op de hoedenplank achterin. Nadat ik het fotoabum heb gebracht bij de familie dan haal ik vaak de bloem weer weg. Niet altijd omdat het zo een mooi beeld geeft. Vaak mag ik zelf een bloem kiezen of ik krijg een bloem van de familie.

Boy Hazes uitvaart fotografie
media

Blog bij Onyx Uitvaart:

Onyxuitvaart.nl

Artikel in:

Het Kompas, Sliedrecht

Interview in:

Het Parool

Interview en podcast op:

DigifotoPro

Interview bij:

Linda Nieuws

Promotie clip van het TapasTheater (2019).

Social Media

Instagram:

www.instagram.com/uitvaartfotografienederland

Facebook:

www.facebook.com/boyhazesfotografie

Linkedin:

www.linkedin.com/in/boy-hazes

NIeuwe flyers voor 2021 zijn beschikbaar!

Wilt u een set flyers ontvangen stuur me dan uw e-mail en adresgegevens. Dan stuur ik u een setje.


home | uitvaartfotografie | nieuws | reacties | partners | contact