Contact

Vaak is het fijn om kennis te maken met uw fotograaf. Ik kan dan ook graag een afspraak met u maken. In de korte periode dat u te maken krijgt met een afscheid kan het ook telefonisch. Vaak even een stem horen door de telefoon is fijn. En dat is wederzijds. Indien u dit wenst kunnen we ook persoonlijk afspreken om kennis te maken en alles door te nemen. Indien dit niet mogelijk is vanwege de korte tijd kunt u vertrouwen om mijn grote ervaring en inzicht.

boy hazes uw specialist in uitvaartfotografie

telefoon:
06 51 98 78 29

e-mail:
fotografie@boyhazes.nl

KvK:
34319097

Bereikbaarheid
U kunt 24 uur per dag  een aanvraag voor fotografie doorgeven. Indien ik niet bereikbaar ben spreek dan de voicemail in of stuur een sms/email/chat. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Ook wanneer u vragen heeft hoor ik graag van u.

Waar
Ik werk door heel Nederland vanuit Amsterdam. Met regelmaat fotografeer ik in o.a. Almere, Beverwijk, Breda, Den Haag, Diemen, Heerhugowaard, Lelystad, Rotterdam, Utrecht, Uithoorn. Afstand is wat mij betreft geen probleem. 


Wilt u flyer(s) ontvangen over uitvaartfotografie?
Stuur me een email en ik stuur u een setje.

boy hazes, rouwfotografie, afscheidsfotografie, uitvaartfotografie, fotografie, uitvaart, afscheid, amsterdam, fotograaf, crematie, Dela, yarden

Download de flyer als pdf


Download logo 2048x1367px png (EPS op aanvraag)

foto boy hazes fotografieIk hanteer de algemene voorwaarden van Dupho.