Partners

Barry de Haas - Uitvaart Beverwijk en Heemskerk
U neemt afscheid van uw dierbare zoals uw dierbare dat voor ogen had of zoals u dit voor ogen heeft. Waar u ook voor kiest, ik sta voor u klaar. Alles moet aansluiten bij zoals u dat wilt, tot in het kleinste detail. Van het eerste tot het laatste moment ziet u maar één uitvaartverzorger en dat ben ik. Dat geeft overzicht, rust en vertrouwen.
  www.monuta.nl/vestiging/dehaas/uitvaartverzorgers

Uitvaartzorg Nederland
Uitvaartzorg Nederland is een onafhankelijke bemiddelaar die vraag en aanbod tussen particulieren en bedrijven verbindt.
  www.uitvaartzorgnederland.nl

Meride: een uitvaart zoals u dat wilt
Bij Meride Uitvaartverzorging staat persoonlijke aandacht voorop. Wij zijn betrokken bij onze klanten. Onze jarenlange ervaring en ons inlevingsvermogen zorgen ervoor dat wij u precies kunnen ondersteunen in wat u nodig heeft. Uw persoonlijke uitvaartverzorger luistert naar u en ondersteunt u in alles wat u nodig heeft. Wij zijn er om invulling te geven aan uw wensen. Het waardige afscheid dat u voor ogen heeft verzorgen we graag voor u.
  www.meride.nl

Ellen Spierenburg - Uitvaart Baarn en Soest
Pas als je er zelf mee te maken krijgt, merk je hoe belangrijk een goed verzorgde uitvaart is. In korte tijd moeten er allerlei praktische zaken worden geregeld, waar je hoofd op dat moment helemaal niet naar staat.
  www.monuta.nl/vestiging/ellenspierenburg

Afscheidsfotograaf Rob de Joode
De dag zelf beleeft u vaak in een roes, waardoor er veel aan u voorbijgaat. Juist daarom is uitvaartfotografie zo waardevol, want wat is het niet fijn om later met familie, vrienden of kennissen nog eens rustig terug te kunnen kijken op het laatste afscheid.uitvaartfotografie, rouwfotografie afscheidsfotograaf Rob de Joode
  http://www.kiekfoto.nl/uitvaartfotografie

Afscheidshuis de Herberg van Paulus
Het afscheidshuis de Herberg van Paulus in Baarn heeft een sfeervolle en huiselijke uitstraling die nabestaanden in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte zal geven. Niet iedereen vindt het prettig om de overledene thuis op te baren, of heeft daar ruimte voor. Het Afscheidshuis biedt hierin een oplossing.
  afscheidshuis-de-herberg-van-paulus

Musica Rosa
Live muziek tijdens uitvaart, huwelijksceremonie en speciale gelegenheden. Zang - Mariska Oostijen, Piano - Hans Kaldeway
  www.musicarosa.nl

Johan Uitvaartzorg
Mijn rol als uitvaartondernemer is belangrijk om goed te luisteren en de nabestaanden te adviseren, van groot tot klein, voor een zo persoonlijk mogelijke uitvaart. Ik ben er voor iedereen en maak geen verschil, want uw wens staat centraal.
  www.johanuitvaartzorg.nl

Vera Hols - uitvaartverzorger
Een afscheid naar het leven.
  www.verahols.nl

Aker uitvaarten
Meer dan begraven en cremeren
  www.akeruitvaarten.nl

Roze Uitvaart
Kiezen voor de uitvaart die bij je past
  www.rozeuitvaart.nl

Rondom Leven & Dood
Leven en dood horen bij elkaar, alles rondom leven en dood is belangrijk
  rondomlevenendood.nl

Monuta Devotio uitvaartverzorging
Toewijding in uitvaartverzorging & gedenktekens
  devotio.nl

Zielhuis Uitvaart
Uitvaart op eigen wijze
  www.zielhuis-uitvaart.nl

Jolien van der Kooij
Training en advies rond sterven en uitvaart
  www.jolienvanderkooij.nl

Marije Huneman
Hemelen Uitvaartverzorging
  www.hemelen.nl

Marijke Ott
Wades voor de uitvaart
  www.atelieralewijn.nl;